راههای اتصال IOT به BMS
اینترنت اشیا (IOT) در خانههای هوشمند (BMS) توانسته است تجهیزات زیادی را بدون نیاز به سیمکشی به هم وصل کند. به همین دلیل استفاده از آن بسیار رایج شده و مزیتهایی نسبت به مدل سیمی دارد. در حال حاضر اینترنت اشیا به روشهای مختلفی به خانه هوشمند متصل میشوند که آشنایی در مورد راههای اتصال IOT به BMS به شما کمک میکند تا بهتر بتوانید از آن برای هوشمند سازی خانه استفاده کنید. شرکت انیپکو به عنوان یکی از طراحان خانه هوشمند سازی به شما کمک میکند تا در این راستا از راهنماییهای لازم استفاده کنید. به همین دلیل در ادامه قصد داریم راههای اتصال IOT به BMS را بیان کنیم.
منظور از اینترنت اشیا چیست؟
اینترنت اشیا اینترنتی است که به وسیله آن دستگاههای مختلف با هم در ارتباط هستند و در بستر اینترنت با انسانها و دستگاههای دیگر در تعامل میباشند. این اینترنت میتواند در همه دستگاههای داخلی ساختمان مانند گوشی، تلویزیون، سیستم روشنایی، ماشین لباسشویی، یخچال و غیره وجود داشته باشند و از آنها برای هوشمند سازی خانه استفاده کنید. این اینترنت به صورت بیسیم و از طریق شبکه وای فای کار میکند و میتواند تجهیزات زیادی را پشتیبانی کند. در واقع میتوان بیان کرد که اینترنت اشیا ادغامی میان دنیای رایانه با دنیای فیزیکی است که فرصتی را برای انسانها فراهم میکند تا امنیت ساختمانها را حفظ کرده، مصرف انرژی را کاهش داده، آسایش ساکنین ساختمانها را تامین کرده و کارهای از این قبیلی را انجام دهند.
اینترنت اشیا باعث شده است دسترسی به دادههای دور از دسترس آسان شود و اشیا مختلف به راحتی بتوانند با هم ارتباط برقرار کنند، در مصرف انرژی صرفهجویی کند و انسانها در خطای انسانی مداخله کمتری داشته باشند، در نهایت بتوانند سطح کیفیت زندگی انسان را بالا برده و انجام برخی از وظایف روزانه را برای انسانها راحتتر کنند.
برای ارتباط با کارشناسان و مشاوران انیپکو میتوانید با شماره ۰۲۱۲۲۲۴۹۸۰۰ و ۳-۲۲۲۴۹۸۰۰-۰۲۱ تماس بگیرید.
نحوه و راههای اتصال IOT به BMS
شما برای این که بتوانید دستگاههای IOT را به خانه هوشمند متصل کنید، میتوانید از سنسورها و ریزپردازنده آنها استفاده نمایید. این سنسورها توسط هوش مصنوعی اطلاعاتی دارند که بر اساس عملیات انجام میدهند. در واقع هر دستگاه IOT یک کامپیوتر کوچکی است که اینترنت به آن متصل شده است. آنها دادههای دریافت شده را به وسیله نرمافزار پردازش میکنند و بعد از آن برای اجرای دستورات وارد عمل میشوند. این کامپیوترها مانند انسان عمل میکنند و میتوانند مانند انسان با جمعآوری داده از اطراف خود به صورت هوشمندانه عمل نمایند.
برای اتصال IOT به BMS از یک پروتکل داده به اسم IAP استفاده میکنند که به نام پروتکل اینترنت اشیا معروف است. این پروتکل توسط ANSI و CTA استاندارد شده است و در آن امکان دسترسی به دادهها و خدمات مبتنی بر پلتفرم تعریف شده است. در آن تعاریف اطلاعات، مدلهای داده و خدمات برای دستگاههای صنعتی IoT نیز تعمیم شده است. این کار باعث میشود همه عناصر زیرساخت BMS به صورت یکپارچه و متمرکز با هم کار کنند و مانند یک مدل مشترک برای اطلاعات و خدمات ارائه شده توسط دستگاههای شبکه اتوماسیون و کنترل ساختمان فعالیت نمایند.
IAP میان هر کدام از دستگاهها یک جفت ارتباط دیجیتالی ایجاد میکند که هر کدام از آنها توسط پروتکل دیگری قابل مدیریت هستند. پروتکل IAP به شدت مقیاسپذیر است و شما میتوانید امکانات جدیدی را در آن نصب کرده و با معرفی آنها به IAP بتوانید وارد سیستم های BMS خود کنید.
مزایای اینترنت اشیا در هوشمند سازی ساختمان
بعد از آن که در مورد اتصال IOT به BMS اطلاعاتی را کسب کردید و متوجه شدید که چگونه میتوان یک اینترنت اشیا را به سیستم مدیریت ساختمان متصل کرد. لذا درک مزیتهای استفاده از اینترنت اشیا برای شما آسان خواهد بود که در ادامه در مورد آنها صحبت خواهیم کرد.
جمعآوری اطلاعات در فضای ابری
اینترنت اشیا اطلاعات خود را در فضای ابری دریافت میکند و مدیریت خود را بر اساس آنها انجام میدهد. به طوری که شما میتوانید کلیه تجهیزات داخل ساختمان را از راه دور به صورت یکپارچه مدیریت و نظارت کنید. همچنین از روی اطلاعات به دست آمده برای آینده برنامهریزی کنید و در صورت لزوم سناریوها را تغییر داده و فرمانهای جدیدی را به تجهیزات ارسال کنید.
امکان جابجایی دستگاههای IoT در BMS
یکی از مزیتهای اتصال IOT به BMS این است که شما در آن میتوانید تجهیزات مختلف را به راحتی در داخل و خارج ساختمان جابجا کنید و برای جابجایی آنها نیاز به صرف هزینه ندارید. همچنین علاوه بر آن میتوانید دستگاههای IOT جدیدی را به سیستم مدیریت ساختمان خود اضافه کرده و به راحتی آنها را توسعه و گسترش دهید.
شرکت انیپکو به عنوان یکی از طراحان ساختمان هوشمند میتواند برای شما اتصال IOT به BMS را انجام دهد و در آن فاکتورهای لازم برای جابجایی و توسعه سیستم BMS را ارائه نماید.
اجرای آسان سرویسهای IoT در BMS
با توجه به این که شما در اتصال IOT به BMS نیاز به زیرساخت کلی ندارید و میتوانید تنها با راهاندازی سیستم اینترنت اشیا در تجهیزات، آنها را به راحتی به هم وصل کنید و این دستگاههای IOT را به راحتی اجرا نمایید. در حالی که در مدلهای سیمی شما به یک زیرساخت کلی برای اجرای مدیریت هوشمند سازی ساختمان نیاز داشتید که اجرای آن تنها برای یک ساختمان کاربرد داشت.
توان مصرفی پایین سرویسهای IoT
هر کدام از سرویسهای IOT برای اتصال به BMS تنها به یک باتری قلمی نیاز دارند و به وسیله آن میتوانند به مدت طولانی کار کنند. در حالی که سیستمهای قدیمی مدیریت هوشمندسازی ساختمان نیاز به انرژی بیشتر دارند که میتوانند مصرف انرژی در ساختمان را افزایش دهند.
خلاصه
اینترنت اشیا به عنوان یکی از اینترنتهایی است که میتواند ارتباط میان اشیا با اشیا، اشیا با انسان و انسان با انسان را در سیستم هوشمند سازی خانه ایجاد کند. شما در آن میتوانید از طریق اتصال IOT به BMS یک شبکه ابری یکپارچه ایجاد کنید. یکی از این راههای اتصال IOT به BMS استفاده از پروتکل اینترنت اشیا است. این پروتکل میتواند کلیه اشیا را به صورت یکپارچه مدیریت کرده و ارتباط دو به دویی را میان هر کدام از تجهیزات برقرار نماید. استفاده از این فناوری جدید نسبت به روشهای قدیمی هوشمند سازی خانه مزایای زیادی دارد که به راحتی با ارزانترین قیمت در ساختمانهای مختلف اجرا میشود.
حال اگر شما قصد طراحی و اتصال IOT به BMS را داشته باشید میتوانید از صفر تا صد اجرای این تکنولوژی را به مهندسان انیپکو بسپارید تا آنها بهترین تجهیزات را برای هوشمند سازی خانه شما استفاده نمایند.
برای ارتباط با کارشناسان و مشاوران انیپکو میتوانید با شماره ۰۲۱۲۲۲۴۹۸۰۰ و ۳-۲۲۲۴۹۸۰۰-۰۲۱ تماس بگیرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.